Mandevilla – ook bekend als dipladenia – dankt als pot- en terrasplant zijn grote populariteit aan de aantrekkelijke rode, roze en witte kleuren en lange doorbloei. Als kweker beschikken wij over de vereiste licenties en moederplanten om deze plant in eigen beheer te mogen vermeerderen. Collega-kwekers en –telers kunnen bij ons ook terecht voor het aankopen van bewortelde en onbewortelde mandevillastekken. 

Als exotische, snelgroeiende plant voelt mandevilla zich uitstekend in zijn sas op onze kwekerij in Portugal. Het volledige kweekproces verloopt in eigen beheer, vanaf het stekken tot en met het opkweken in de finale pot. Wij verkopen mandevilla in verschillende potmaten. 

Mandevilla
Dipladenia Mandevilla

Mandevilla kopen

Ontdek via onze webshop vrijblijvend alle informatie over mogelijke potmaten en verdere plantinformatie. Bestel online Mandevilla

Te koop: ‘young plants’ mandevilla

Dankzij een hechte samenwerking met Xclusive Cuttings in Oeganda leveren wij ook ‘young plants’ mandevilla aan collega-kwekers en -telers. Oeganda is uitermate geschikt voor kwaliteitsvolle ‘young plants’ omwille van de hoge nachttemperaturen.

Grote volumes vormen geen enkel  probleem. De gewenste levertijden zijn bespreekbaar. Wij bieden volgende mogelijkheden: 

  • Onbewortelde stekken
  • Bewortelde plug (3 centimeter)
  • Prefinished plug (5 centimeter): twee stekken per pot extra getopt met bloemenknop. Deze prefinished plug garandeert een veel kortere teeltduur om finaal op te kweken. 

Interesse? Contacteer ons voor een prijsofferte

Young plants Mandevilla